
POZNAJCIE NASZ ZESPÓŁ
W restauracji Zielona Papuga to oni tworzą klimat, abyście czuli się jak u siebie w domu, a każde serwowane danie smakowało tak jak w dzieciństwie. Wśród pracowników są utalentowani kucharze i kelnerzy, którzy nie raz zdobyli nagrody za najlepszą obsługę bądź najlepsze danie.
Anna Jarema - Żyżun - właścicielka restauracji
Od 2000 roku prowadzi restaurację Zielona Papuga w Gdańsku. Stara się, aby każdy klient był zadowolony od wejścia do samego wyjścia z restauracji. Wprowadziła rodzinną atmosferę, dzięki czemu zarówno goście, jak i obsługa czują się jak u siebie w domu. Dzięki niej w Restauracji znalazł się element artystyczny, dzięki czemu goście podczas obiadu mogą obcować ze sztuką.


Rafał - Szef Kuchni
Od 14 lat Szef Kuchni Restauracji Zielona Papuga w Gdańsku. Jego wariacje kulinarne zostały docenione w konkursie kulinarnym na najlepszego szefa kuchni w Gdańsku.
Do każdego dania podchodzi indywidualnie, gdyż zależy mu na otrzymaniu jak najlepszej kompozycji smakowej wedle życzeń klienta.
Ludwik - Szef sali
Został doceniony przez klientów w konkursie Najlepszy Kelner w Gdańsku, zdobywając tytuł laureata.
